Youtube Kanalı Silme

Youtube Kanalı Silme

Youtube en büyük içerik platformlarından biridir. Youtube'da her türden video paylaşabilir ve izleyebilir. Milyarlarca kullanıcısı olan YouTube'da herkes kanal açıp içerik üretebilir. Bazen kullanıcılar açmış oldukları Youtube kanallarını geçici olarak silmek veya kapatmak isteyebilirler . Bu izin Youtube tarafından tüm kullanıcılara verilmiştir.

Youtube'da sadece kendi kanalınızı silebilirsiniz. Sahibi olmadığınız bir kanalı asla silemez veya üzerinde herhangi bir işlem yapamazsınız. Bir Youtube kanalının silinmesi geri alınamaz. YouTube kanalınızı kalıcı olarak sildiyseniz maalesef bu işlemi geri alamazsınız. Bu durumda kendinize yeni bir Youtube kanalı açmanız gerekebilir . Youtube



nasıl silinirsürekli kanal? Youtube kanalını
silmek için öncelikle bir bilgisayar tarayıcısından Youtube'a giriş yapmalısınız. Web sitesini açtıktan sonra sol üst kısımdaki üç çizgiye tıklayarak ayarlar sekmesine gitmeniz gerekiyor. Burada karşımıza çıkan ekrandan önce hesap ayarlarınıza ardından da genel bakışa gitmeniz gerekiyor.

Kanalınızın altında bir gelişmiş seçenekler sekmesi olacaktır. Bu sekmeye tıkladığınızda alttaki kanal sil butonuna tıklamanız gerekiyor.
Daha sonra oturum açma bilgilerini vermeniz istenecektir. Tüm bu bilgileri girdikten sonra onay sürecini takiben kanalınız silinecektir.

Bir kanalın silinmesi, kanalınızla ilişkili tüm verilerin de silinmesine neden olur. Buna içeriğiniz, yorumlarınız ve istatistikleriniz dahildir. Bu nedenle kanalınızı silmeden önce iyi düşünmeli ve doğru kararı vermelisiniz.



YouTube kanalı geçici olarak nasıl gizlenir? Youtube kanalını
silmek yerine geçici olarak kanalınızı gizlemeniz de mümkündür Bu özellik responsive olduğu için Youtube kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Kanalınızı geçici olarak gizlemek için yukarıdaki başlıkta da belirttiğimiz gibi öncelikle gelişmiş seçeneklere gitmelisiniz.

Gelişmiş seçenekler ekranına geldiğinizde, Kanalı Kaldır düğmesine tıklamanız gerekir. Kanalı gizlemeyi seçebileceğiniz bir ekran görünecektir. Kanalımı buradan gizlemek istiyorum'a tıklayıp onayladığınızda, kanalınız ve tüm bağlı verileriniz, siz tekrar açana kadar tüm kullanıcılardan gizlenecektir.



Silinen Youtube kanalı tekrar açılabilir mi? Youtube kanalını
silmek geri dönüşü olmayan bir işlemdir. Silinen tüm Youtube kanal verileri de silineceğinden maalesef bu işlem geri alınamaz . Kullanıcılar Youtube kanallarını silerken bazen pişman olup bu kanalları tekrar aktif etmek istiyor ama yapamıyor. Bu nedenle kanal silme işlemini çok iyi düşünmeniz gerekmektedir.