Youtube Ana Sayfa Nasıl Düzenlenir?

Youtube Ana Sayfa Nasıl Düzenlenir?

Video izlemek isteyen tüm bireylerin yaygın olarak kullandığı Youtube platformu, ana sayfasında kullanıcılara yüzlerce video önerisi sunuyor. Youtube ana sayfanız hoşunuza gitmediyse ve bu nedenle Youtube platformunu istediğiniz gibi kullanıyorsanız Youtube ana sayfasını bu sefer değiştirebilirsiniz. Kısacası bu düzenleme izleyici olarak kullandığınız Youtube hesabında daha iyi videolar için önerilmenizi sağlayacaktır .

YouTube deneyiminizi artırmak için yapacağınız basit işlemler, YouTube'unalgoritma size beğenebileceğiniz çok daha iyi videolar gösterir. Aşağıdaki konularda, YouTube'daki kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için uygulayabileceğiniz basit yöntemler özetlenmektedir.




Youtube ana sayfasında videolar nasıl düzenlenir? Bir Youtube videosu


izlerken beğendiğiniz içeriği ana sayfada bulamıyorsanız Youtube ana sayfasını düzenleyerek istek ve ilgi alanlarınıza uygun içeriklere ulaşabilirsiniz İşte Youtube deneyiminizi iyileştirmenin bazı küçük yolları

: 1. Öncelikle takip ettiğiniz kanalları değiştirmeniz gerekiyor. Çünkü Youtube'un algoritması size abone olduğunuz kanalları ve o kanallara benzer içerikleri gösterir.

2.Beğendiğiniz ve ilgilendiğiniz konularda oluşturulan içerikler için Beğen butonunu kullanarak ana sayfanızın düzenlenmesine yardımcı olabilirsiniz.

3. Ana sayfanızda gösterilen ancak izlemek istemediğiniz videolar için üç nokta ikonuna tıklayabilirsiniz. ve "Bu videoyu önerme"yi tıklayın. Bu şekilde, bu video artık ana sayfanızda görünmeyecek.

4