Shazam Nedir?

Shazam Nedir?

Özellikle günümüz gençliğinin en çok kullandığı uygulamalardan biri olan Shazam, müzik dinlemeyi seven herkesin telefonunda olmalı. Shazam , kullanıcıların müzik bulmasına yardımcı olur. Hangi ortamda olursanız olun çalan parçanın adını merak ediyor ve bulmak istiyorsanız Shazam'ı kullanarak bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Bildirildiğine göre, bu uygulamayı dahil eden şirket 1999 yılında kuruldu. Bu, platformun ne kadar iyi kurulduğunu gösteriyor. Ülkemizde Shazam 2013 yılından sonra insanlar tarafından yaygın olarak kullanılmaya başlandı.

Shazam tüm mobil cihazlar için indirilebilir bir uygulamadır. Telefonunuzdaki uygulama mağazasına gidip Shazam yazmanız mümkün.arama yapın ve ilgili uygulamayı telefonunuza indirin. Uygulama büyük olmadığı için telefonunuza çok hızlı bir şekilde indirilecektir.



Shazam'ı nasıl kullanırım?
Shazam uygulamasını kullanmak için yukarıda da belirttiğimiz gibi öncelikle telefonunuza indirmelisiniz. Shazam'ı kullanmak tamamen ücretsizdir. Uygulamayı kullanmak için kayıt olmanıza gerek yoktur. Uygulamayı kayıt olmadan kolayca kullanabilirsiniz. Shazam müziğini

keşfetmek saniyeler sürer. Uygulamayı açtığınızda bir Shazam simgesi göreceksiniz.