LinkedIn İçerik Oluşturucu Modu Nedir?

LinkedIn İçerik Oluşturucu Modu Nedir?

Microsoft'un bir parçası olan LinkedIn, sürekli olarak platforma yenilik getiriyor. Kullanıcı deneyimini artırmak için hayata geçirilen bu yenilikler, milyonlarca aktif kullanıcının platformu kullanmasını sağlıyor. LinkedIn'in içerik oluşturucu modu, içeriğinizi profilinizde öne çıkarmanıza olanak tanır.

Normalde, LinkedIn profilinizi ziyaret edenler başlık ve banner ve profil resminizle ilgili bilgileri görür, ancak bu moda geçtiğinizde öne çıkanlar ve etkinlikler net bir şekilde görünür. hariç. Özellikle canlı yayın yapmayı tercih eden kullanıcılar, bu özelliği aktif olarak kullandıklarında canlı yayınlarını kapsama alanından gösterme seçeneğine sahip olabiliyorlar. LinkedIn profillerini daha verimli yönetmek isteyenler bu özelliği etkinleştirmelidir.



LinkedIn içerik oluşturucu moduna nasıl geçebilirim ?
LinkedIn İçerik Oluşturucu Modu, etkinleştirmeniz gereken bir özelliktir. Öncelikle profilinize gitmeniz ve içerik oluşturucu moduna tıklamanız gerekir: kapalı metin. Önizleme mesajını aşağıdaki buton ile görünecek şekilde değiştirerek hashtag eklemeniz gerekmektedir . Bu etiketleri en iyi şekilde seçmeniz çok önemlidir.

Tüm işlemleri yaptıktan sonra Kaydet butonuna basarak yaratıcı modunu aktif hale getireceksiniz. Bu moddan çıkmak için aynı işlemler tekrarlanabilir. Oluşturucu modu LinkedIn deneyiminizi ciddi şekilde etkileyeceğinden bu özelliği aktif olarak kullanmalısınız .



LinkedIn'in İçerik Oluşturucu Modunun avantajları nelerdir?
LinkedIn's creator mode gives you many advantages. First, your profile will have a follow button instead of a link button.