Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir?

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir?

Sosyal medya kullanımı her geçen gün artarak devam ediyor. Sonuç olarak bu platformlara sürekli olarak yeni özellikler eklenmektedir. Geçmişte Snapchat platformu tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Kaybolan Mesajlar Modu, şimdi de Instagram kullanıcılarının kullanımına açıldı. Instagram'da zaten kaybolan fotoğraf ve video özelliği var ancak son güncellemelerle kaybolan mesaj özelliği de eklendi.

Instagram'ın kaybolan mesaj modu ile kullanıcılar, diğer kullanıcılarla gizli ve güvenli bir şekilde iletişim kurabiliyor. Bu modu kullanarak karşı tarafa mesaj gönderdiğinizde mesaj okunduktan sonra kayboluyor. Karşı taraf mesajınızın ekran görüntüsünü alırsa size bildirim olarak gönderilir ve sohbet ekranında görünür.



Instagram'da kaybolan gönderi modu nasıl etkinleştirilir?
Instagram'ın kaybolan gönderiler modunu açmak için öncelikle
 Instagram uygulamasını açıp giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki mesaj simgesine tıklayıp mesajınızı içeren ekrana gidip göndermek istediğiniz sohbete dokunmanız yeterli. mesaj kaybolacaktır.

Bu kediye dokunduğunuzda aşağıdan yukarıya parmağınızı hareket ettirdiğinizde kaybolan mesaj ekranına gidebilirsiniz. Bu ekranı kullanarak gönderdiğiniz mesajlar okunduktan sonra kendi kendini imha edecektir. Kaybolan mesaj ekranından kurtulmak istiyorsanız tekrar yukarı kaydırmanız gerekiyor. Kaybolan mesaj özelliğini kullanırken ekran görüntüsü almamaya dikkat etmelisiniz. Ekran görüntüsü alırsanız, mesaj karşı tarafa gider.



NasılInstagram kaybolan post modu çalışıyor mu?
Instagram kaybolan mesaj modlarının çalışma mantığı aslında çok basit.