Facebook'tan Nasıl Para Kazanılır?

Facebook'tan Nasıl Para Kazanılır?

Facebook her gün milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilen ve beğenilen bir sosyal paylaşım sitesidir. Youtube'dan sonra en çok paylaşılan ikinci sosyal medya platformu olan Facebook'ta da para kazanmak mümkün . Facebook , son hamlesiyle grupta biriken reklam gelirinin %55'ini üreticilerle paylaşmaya başladı.

Birçok içerik oluşturucu, Facebook'tan para kazanma olasılığını araştırıyor. Facebook yayın içi reklamları ile para kazanabilirsiniz . Bu yayın içi reklamlar üçe ayrılır: videodan önce gösterilen reklamlar, resim reklamlar ve videonun ortasında gösterilen reklamlar.

Facebook'tan para kazanmak için en az 10.000 takipçisi olan bir sayfadan paylaşım yapmanız gerekmektedir. Son 60 gün içinde en az olan videonuzdakika uzunluğundaki video 30.000'den fazla görüntülenmiş olmalıdır. Bu koşulları sağlayarak uygulama içi reklamlardan kolayca para kazanabilirsiniz.



Facebook ile ne kadar para kazanabilirsiniz?
Facebook yayın içi reklamlarla para kazanılabilir, ancak kazançlar değişiklik gösterebilir. Facebook'ta büyük paralar kazanmak istiyorsanız öncelikle sayfanızı büyütmeli ve daha fazla kullanıcıya ulaşmalısınız. Para kazanma sabır işidir, ne yazık ki sayfa oluşturur oluşturmaz para kazanmanız mümkün değil.

Oluşturduğunuz sayfa büyüdükçe ve para kazanma gereksinimlerini karşıladıkça kazandığınız miktar kademeli olarak artacaktır. Facebook'ta ayda 200 TL kazanabilir veya ayda 20.000 TL kazanabilirsiniz .