Dailymotion Nedir?

Dailymotion Nedir?

Dailymotion, kullanıcılara eğitim, haber, müzik ve oyun gibi kategorilerde video izleme imkanı veriyor. Sitenin videoları favorilerinize eklenerek sosyal medya hesaplarınızda paylaşılabilir. Bu platformda basit bir arama ile her türlü videoya ulaşılabilir.

Dailymotion , Türkçe dilini desteklediği için birçok Türk kullanıcıya sahiptir. Video indirmenin kolay ve ücretsiz olduğu bu platformu milyonlarca kullanıcı ziyaret ediyor. Bu platform tıpkı Youtube gibi kullanıcı kazanıyor. Videolarınızda bulunan reklamlar görüntülendiğinde para kazanmanız mümkündür. Tabi bunun için ciddi aboneler kazanmanız gerekiyor.



Dailymotion nasıl kullanılır?
Dailymotion , mobil cihazlardan ve bilgisayarlardan erişilebilen bir platformdur. Platformu kullanmak için önce indirmeniz gerekir.Uygulama mağazasından Dailymotion uygulaması. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra tek yapmanız gereken ücretsiz uygulamaya kaydolmak. Üye olduktan sonra kimlik bilgilerinizle platforma giriş yapmalısınız.

Siteye giriş yaptıktan sonra video yüklemek istiyorsanız Video Ekle bölümüne tıklamanız yeterli. Daha sonra gözat sekmesine tıklayarak cihazınızda bir video seçip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra Dailymotion'a yükleyebilirsiniz. Platform MP4, MOV, AVI ve WMV formatlarını destekler.
Dailymotion platformunda istediğiniz videoyu bulmak için arama düğmesini kullanmanız yeterli . Milyonlarca video arasından dilediğiniz içeriği saniyeler içinde bulabilirsiniz. Ayarlara giderek ve platformu beğeninize göre özelleştirerek de profilinizi değiştirebilirsiniz.



Dailymotion'ın özellikleri nelerdir?
Dailymotion , bir film kitaplığı içermesi bakımından diğer birçok platformdan farklıdır. Dailymotion'a video yüklemek isteyen kullanıcıların günlük 10 video limitini aşmamaları gerekmektedir. Ayrıca günlük yüklenen videoların toplam uzunluğu 120 dakika kadardır. Bu kuralları ihlal eden kullanıcılar sistemden bir süre uzaklaştırılabilir.

Dailymotion'a yüklediğiniz her video en fazla 60 olmalıdırdakika uzun. Bir video 60 dakikayı geçemez Limitleri uzatmak ya da kaldırmak isterseniz, Dailymotion Plus'a belli bir ücret ödeyerek üye olabilirsiniz. Dailymotion platformunun bir diğer özelliği de video paylaşım özelliği. Arkadaşlarınız yüklemek istediğiniz videoyu sosyal ağ platformunuzda paylaşarak güzel vakit geçirebilirler.



Dailymotion kullanmanın avantajları nelerdir?
Dailymotion , istediğiniz türde video izleyerek güzel vakit geçirmenizi sağlayan bir platformdur. Dailymotion Plus ileüyelikle her türden filmi sınırsız yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Dailymotion üzerinde yer alan film kütüphanesi sayesinde de donma ve kesinti yaşamadan eğlenebilirsiniz.